Ytterligare en “Diablo 4” -l√§cka antyder att ett officiellt tillk√§nnagivande snart kommer

Ytterligare en

En rapport för några dagar sedan sa att Blizzard kommer att avslöja båda Diablo 4 och a Diablo 2 remaster på BlizzCon 2019 i början av november, och bevisen för den förra fortsätter att staplas upp. Läckan innehöll ett foto av en påstådd Diablo konstbok som snart ska lanseras med bilder från alla fyra Diablo spel. Samma teaser har upptäckts i digitalt format och publicerats online av prenumeranter som har sett det.

Annonsen publicerades i den tyska tidningen GameStar, avslöjade en Twitter-användare:

Annonsen säger att boken kommer att finnas i butiker i november och att den nu kan förbeställas. Här är en Google-översatt version av texten som beskriver bokens innehåll via GameStar:

Med över 500 konstverk från Diablo, Diablo II, Diablo III och Diablo IV, har denna bok många anmärkningsvärda konstverk skapade för Blizzard Entertainment ikoniska action-RPG, som har gett generationer av fans eviga mardrömmar.

Det är oklart just nu Diablo 4 kommer att finnas att köpa, men konstboken ovan kommer att publiceras i november oavsett vad Blizzard gör nästa. Förutom teasern ovan har vi inga andra detaljer om det kommande spelet. BlizzCon 2019 börjar den 1 november och ska ge oss flera meddelanden om Blizzards nästa spelprojekt. Diablo 4, eller Diablo IV, verkar vara en av showens höjdpunkter.

Blizzard f√∂rv√§ntas ocks√• avsl√∂ja √Ėvervakning 2, enligt l√§ckaren som f√∂rst postade Diablo 4 information online.