Yup, vi vet exakt nÀr Apples 2018 iPhones kommer att slÀppas

iPhone 11 tippad för att erbjuda de snabbaste datahastigheterna pÄ nÄgon iPhone nÄgonsin

Det hÀr Äret kommer att bli nÄgot av ett speciellt Är för Apple eftersom det kommer att markera slutförandet av en större omvandling som började 2017. Apples iPhone X markerade den första fullstÀndiga översynen av iPhone-designen sedan den ursprungliga modellen slÀpptes 2007. iPhones genom Ären hade delat nÄgra viktiga egenskaper gemensamt fram till dess, men iPhone X var ett helt annat djur. Det drog den ikoniska hem-iPhone-knappen, det förÀndrade helt sÀttet anvÀndarna navigerar i grÀnssnittet, det ersatte aluminium med rostfritt stÄl och det introducerade en kontroversiell ny funktion som anvÀnder en persons ansikte istÀllet för ett fingeravtryck för att verifiera identitet. IPhone X var inget annat Àn en fullstÀndig omförestÀllning av Apple-smarttelefonen.

MĂ€nniskor Ă€r rĂ€dda för förĂ€ndring, och det kan vara anledningen till att Apple ocksĂ„ slĂ€ppte tvĂ„ mycket vĂ€lbekanta iPhone-modeller tillsammans med sin renoverade iPhone av tioĂ„rsdagen. IPhone 8 och iPhone 8 Plus sĂ„g ut och fungerade precis som de iPhones som kom före dem, och mĂ„nga har valt att köpa en av dem istĂ€llet för en ny iPhone X. Priset Ă€r utan tvekan en faktor eftersom iPhone X börjar pĂ„ en hel del $ 1000 , men motstĂ„nd mot förĂ€ndring spelade ocksĂ„ en roll. År 2018 kommer dock Apples iPhone-omvandling att vara klar. Alla tre nya iPhone-modeller som kommer att debutera nĂ€sta mĂ„nad kommer att ha Apples nya iPhone X-design, och nu vet vi exakt nĂ€r de kommer att tillkĂ€nnages och slĂ€ppas.

Trots det faktum att Apples iPhone-sortiment kommer att vara helt annorlunda under 2018 Àn det har varit under tidigare Är, Àr hÀndelserna som har Àgt rum i ledning fram till avslöjandet exakt samma. Först börjar nÄgra rykten sippra ut, sedan vÀger vÀrldens frÀmsta Apple-insider och berÀttar exakt vad vi kan förvÀnta sig, sedan nÀr mÄnaderna gÄr av bilden som han mÄlade blir mer och mer tydlig nÀr efterföljande lÀckage backar upp alla hans pÄstÄenden.

Insidern vi talar om Àr naturligtvis TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo, tidigare KGI Securities, som först drog tillbaka gardinen pÄ Apples iPhone-serie 2018 för ungefÀr ett Är sedan. HÀr Àr bilden han mÄlade i slutet av 2017:

Nu, med mindre Àn en mÄnad kvar innan Apple förvÀntas tillkÀnnage sina nÀsta generations iPhones, verkar det Àn en gÄng att alla Kuos pÄstÄenden var korrekta. Tack vare lÀckta scheman frÄn Foxconns fabriker och mer Àn ett dussin oberoende rapporter vet vi att det verkligen Àr de tre nya iPhone-modellerna som Apple planerar att introducera i Är.

Först har vi en nĂ€sta generations version av iPhone X, som ser likadan ut och packar samma 5,8-tums OLED-skĂ€rm, men har uppgraderade interna komponenter för att öka prestandan. Vi vet inte telefonens namn Ă€n, men tĂ€nker pĂ„ det som en “S” -uppgradering. Sedan har vi en större version av telefonen som kommer att ha samma kĂ€rnspecifikationer, men med en 6,5-tums OLED-skĂ€rm. Den hĂ€r telefonen har kallats “iPhone X Plus” Ă€ven om det uppenbarligen inte kommer att vara enhetens lanseringsnamn. Och slutligen har vi en ny billigare iPhone-modell med mindre imponerande specifikationer och en 6,1-tums LCD-skĂ€rm. Alla tre nya iPhone-modellerna delar samma design som den nuvarande iPhone X, Ă€ven om LCD-iPhone har nĂ„got tjockare ramar runt skĂ€rmen.

Vi vet helt klart allt om de nya 2018-iPhonerna, men nÀr kommer Apple att presentera dem? En rapport frÄn tidigare denna vecka citerade information frÄn kÀllor hos tyska operatörer och hÀvdade att Apple planerar att öppna förbestÀllningar för sin iPhone-serie 2018 fredagen den 14 september efter ett tillkÀnnagivande den 12 september. Det Àr verkligen meningsfullt eftersom Apple tillkÀnnagav förra Ärets iPhone-serie veckan efter Labor Day och började ta förbestÀllningar den 15 september.

Efter den rapporten kan BGR nu sÀkert sÀga att den Àr korrekt. Varför? Eftersom flera Apple-partner och tillbehörstillverkare frÄn tredje part har skickat oss PR-platser för mystiska nya produkter med embargon som lyfter, gissade du det den 12 september. Vi kommer inte att nÀmna nÄgot av dessa slarviga företag med namn, Àven om vi uppenbarligen inte Àr bundna av nÄgonting eftersom vi aldrig gick med pÄ nÄgon av dessa slarviga embargon.

För de som inte Àr medvetna om hur PR fungerar i den hÀr branschen, skickar företag ofta oönskade platser med en liten mÀngd information och delar sedan de fullstÀndiga detaljerna i nyheterna först nÀr en reporter har gÄtt med pÄ att inte dela nyheterna förrÀn ett avtalat datum och tid . Detta Àr en vanlig praxis som hjÀlper PR-företag och medieföretag lika, och en bra PR-person kommer att avstÄ frÄn att dela med sig av nÄgra specifika detaljer förrÀn reportern har gÄtt med pÄ embargot. En dÄlig PR-person kommer Ä andra sidan att dela information om tillkÀnnagivandet redan innan nÄgon har gÄtt med pÄ embargot.

Det rÀcker med att sÀga att alla de namngivna företagen vi har fÄtt ovannÀmnda tonhöjder frÄn Àr i stÄnd att veta exakt nÀr Apple planerar att ta bort omslaget frÄn nÀsta generations iPhone-sortiment. Och alla har nya tillbehörsmeddelanden som kommer nÄgon gÄng pÄ morgonen den 12 september. Detta datum har nÀmnts nÄgra gÄnger som det troliga mÄlet för Apples iPhone-evenemang 2018, och nu Àr det allt annat Àn bekrÀftat. Ett tillkÀnnagivande den 12 september skulle innebÀra att Apple verkligen kommer att börja förbestÀlla fredagen den 14 september. De nya iPhone-modellerna kommer att vara sanna att forma sedan en vecka senare pÄ fredagen den 21 september.

Återigen bekrĂ€ftas ingenting förrĂ€n Apple skickar ut inbjudningar till media och anger datum dĂ„ dess sensommars presskonferens kommer att Ă€ga rum. Men baserat pĂ„ all denna information skulle vi sĂ€ga att det nu Ă€r sĂ€kert att fortsĂ€tta och markera dina kalendrar.