ZAAP Aqua Xtreme trÄdlösa hörlurar med IPX7-vattenmotstÄndsklassificering lanserades i Indien

ZAAP Aqua Xtreme trÄdlösa hörlurar med IPX7-vattenmotstÄndsklassificering lanserades i Indien

“ZAAP Aqua Xtreme Ă€r ett par trĂ„dlösa hörlurar med CVC 6.0 brusreduceringsteknik och 9 timmars speltid”

Livsstilsprodukttillverkaren ZAAP har introducerat de trÄdlösa hörlurarna Aqua Xtreme i Indien. Headsetet drivs av den Äldrande Bluetooth 4.1-versionen och levereras med den senaste IPX7-vattentÄliga och stÀnksÀkra klassificeringen och Nano-X-belÀggning, som företaget hÀvdar att de erbjuder överlÀgset skydd över tidigare generationens IPX4-klassade hörlurar. Förmodligen Àr det anledningen till att Aqua Xtreme-hörlurarna Àr spionerade för intensiva trÀningspass och andra aktiviteter.

ZAAP Aqua-Xtreme-hörlurar

Aqua-Xtreme sÀgs erbjuda en bekvÀm passform med sin ergonomiska design bakom örat. Hörlurarna levereras ocksÄ med tvÄ extra öronkuddar. Ljudsignaturen stöds av CSR-chipset och Apt-X tech med CVC Noise Cancellation-teknik. Hörlurarna rymmer ett 90 mAh batteri som Àr klassat för att ge minst 9 timmars speltid och 250 timmars standbytid med en enda laddning. Tillbehöret har ocksÄ en inbyggd mikrofon för handsfree-samtal och Bluetooth-parning kan göras till mer Àn en enhet samtidigt.

Paret har ocksÄ en multifunktionsknapp (MFB) med en knapptryckning för att slÄ pÄ / av hörlurarna, ta / lÀgga pÄ telefonsamtal eller ringa AI-assistenten pÄ den anslutna smarttelefonen. Aqua-Xtreme Bluetooth-hörlurar har prissatts i Indien till Rs 2949 och Àr tillgÀngliga för försÀljning i landet via e-handelsplattformar som Amazon, Snapdeal och Zaaptech.com och utvalda butiker.

[Previous Story]Samsung Galaxy A70 vs POCO F1: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

[Next Story]UBON SP-45 Pro Power trÄdlös högtalare lanserades i Indien till en pris av 2699 Rs