ZAKK Woodstock bÀrbar Bluetooth-högtalare lanserades i Indien, prissatt till Rs 4999

ZAKK Woodstock bÀrbar Bluetooth-högtalare lanserades i Indien, prissatt till Rs 4999

“Woodstock-högtalaren har lĂ€der och trĂ€finish som ger den en retro look och Ă€r kompatibel med nĂ€stan alla enheter som ansluts via Bluetooth”

Tillbehörstillverkaren ZAKK har lanserat den bÀrbara Woodstock Bluetooth-högtalaren i Indien. Det pÄstÄs leverera en robust ljudeffekt och har lÀder- och trÀfinish, vilket ger högtalaren ett retroutseende. Den levereras med tvÄ 12W högtalare och en inbyggd mikrofon. VarumÀrket hÀvdar att ZAKK Woodstock-högtalaren har ett 2 200 mAh batteri som kan hÄlla i 8 timmar och tar cirka 3-4 timmar att ladda helt.

ZAKK Woodstock

ZAKK Woodstock erbjuder djup bas tack vare den inbyggda subwoofern. Den mÀter 26 x 15,5 x 17,5 cm och vÀger 1,2 kg. Högtalaren Àr kompatibel med nÀstan alla enheter som ansluts via Bluetooth. ZAKK Woodstock trÄdlösa Bluetooth-högtalare kostar 4999 Rs och Àr tillgÀnglig via Amazon, Flipkart och Paytm och offlinebutiker.

Tillsammans med Woodstock har ZAKK ocksÄ introducerat Lounge och Party Bluetooth-högtalare. Medan den förra erbjuder 10 meter Bluetooth-rÀckvidd, 7-8 timmars uppspelningstid och 2000 mAh batteripaket. Den senare kommer i en bÀrbar storlek, dynamisk bas, vaggar en inbyggd mikrofon, ansluter via Bluetooth 4.0 och packar inbyggda taktilknappar. Dessa Àr prissatta till Rs 3,999 respektive Rs 3,799 och Àr tillgÀngliga via online och offline butiker.

ZAKK Woodstock, Anuj Chokra, grundare och VD – ZAKK, sa, “ZAKK Woodstock Bluetooth-högtalare Ă€r en kompakt, starkhjĂ€rtad hjĂ€lte med ett vĂ€lbalanserat ljud som har en tydlig mellanregister och utökade höjder för ett ljud som Ă€r bĂ„de artikulerat och uttalat. Premium lĂ€der- och lövtrĂ€finish pĂ„ denna högtalare ger retro-vibbarna frĂ„n gamla skolan tillbaka till modern tid. SĂ„ sĂ€tt pĂ„, stĂ€lla in och slĂ€ppa ut.“