Zebronics Zeb Symphony trÄdlösa hörlurar lanserades i Indien, prissatta till 1 199 Rs

Zebronics Zeb Symphony trÄdlösa hörlurar lanserades i Indien, prissatta till 1 199 Rs

“Zeb Symphony-hörlurarna Ă€r klassade för att ge 13 timmars ljuduppspelning”

Den populÀra tillbehörstillverkaren Zebronics har utökat sitt utbud av ljudenheter med lanseringen av Zeb Symphony. VarumÀrkets senaste erbjudande Àr ett par trÄdlösa hörlurar som pÄstÄs leverera en lÄng batteritid. I synnerhet kan den bÀrbara halsbandstypen anvÀndas för att utlösa Google Assistant pÄ de anslutna Android-enheterna och Siri pÄ Apple-produkter.

Zeb Symphony

Zeb Symphony-ljudtillbehöret har in-ear magnetiska hörlurar. Enheten har ett superflexibelt halsband, som Àr tillverkat av ett lÀtt material, har en slÀt konsistens och Àr stÀnksÀker. Halsbandet har en dubbel parningsfunktion sÄ att du kan ansluta mer Àn tvÄ enheter till den. Som tidigare nÀmnts har den bÀrbara knappen ocksÄ knappar för media, volym och för att aktivera Google Assistant / Siri. Enheten har ocksÄ en batteriindikator. Tillbehöret kan leverera 13 timmars ljuduppspelning, föreslÄr varumÀrket.

Pradeep Doshi, chef för Zebronics, talade om lanseringen av evenemanget “Det handlar om att ge anvĂ€ndarna en upplevelse de ser fram emot om det Ă€r de smĂ„ sakerna som att ge magnetiska öratips för en problemfri upplevelse att ha en knapp för röstassistent, det gör upplevelsen mer anvĂ€ndarvĂ€nlig för vĂ„ra kunder sĂ„ att de verkligen njuter av sin fritid. ”

Zeb Symphony trÄdlösa hörlurar har prissatts till Rs 1199 och Àr tillgÀngliga via stora tegel- och murbrukbutiker över hela landet. I synnerhet sÀljer varumÀrkets e-butik bÀrbara produkter till ett rabatterat pris pÄ Rs 1079 vid tidpunkten för att skriva nyheterna.