Zenfone Max Pro M2 och Zenfone Max Pro M1 fÄr Android Pie senast den 15 april, lovar ASUS

Zenfone Max Pro M2 och Zenfone Max Pro M1 fÄr Android Pie senast den 15 april, lovar ASUS

“ZenFone Max Pro Pro M1, ZenFone Max Pro M2 och ZenFone Max M2 var tidigare planerade att fĂ„ uppdateringen i februari”

ASUS lovade att lansera Android 9.0 Pie stabil uppdatering till ZenFone Max Pro M2 och ZenFone Max M2 i januari och ZenFone Max Pro M1 i slutet av februari 2019. Det kunde dock bara rulla ut betauppdateringen hittills och dÀrmed fördröja stabil frisÀttning. Nu har företaget Àntligen meddelat att det kommer att driva ut Pie-stabila uppdateringen till ZenFone Max Pro M1, ZenFone Max Pro M2 och ZenFone Max M2 senast den 15 april.

ASUS Zenfone Max Pro M1 6GB recension07

Android 9.0 Pie-uppdateringen för Max Pro M2 och M2 var planerad att anlĂ€nda i januari, vilket Ă€r bara en mĂ„nad efter lanseringen i december. Trots den allmĂ€nna tillgĂ€ngligheten av Android 9.0 Pie lanserades bĂ„de Max Pro M2 och M2 som körde Android 8.1 Oreo ur lĂ„dan, vilket var en besvikelse. PĂ„ grund av förseningen av Pie-utrullningen sa varumĂ€rket att det arbetar dygnet runt för att göra Android 9.0 till en mycket bĂ€ttre upplevelse för anvĂ€ndarna och kommer att vara “vĂ€rt att vĂ€nta”. Android Pie-utgĂ„van för Zenfone Max Pro M1 Ă€r telefonens första stora Android-uppdatering sedan den slĂ€pptes i april förra Ă„ret.

Som sagt har ASUS nyligen lanserat Pie beta-uppdateringen Max Pro M1 och Max Pro M2. Intresserade anvÀndare som inte kan vÀnta pÄ den stabila utrullningen kan registrera sig för betatestning och börja anvÀnda Android 9.0 Pie. VarumÀrket ger dock inte möjlighet att nedgradera för betatestare om de inte vill avsluta programmet helt. För att ansöka om beta mÄste du ange ditt IMEI-nummer, serienummer och aktuell firmware pÄ ASUS webbplatsinlÀgg som du fÄr ett e-postmeddelande med ytterligare instruktioner. Innan du fortsÀtter, notera att betauppdateringar inte Àr stabila för daglig anvÀndning och kan innehÄlla buggar.