Zenplace Äteruppfinner fastighetsförvaltningsindustrin pÄ 55 miljarder dollar

Zenplace Äteruppfinner fastighetsförvaltningsindustrin pÄ 55 miljarder dollar

Fastighetsbranschen genomgÄr en omvandling. Under det senaste decenniet har hyresfastigheter vuxit till cirka 40% av den totala branschen, vilket har gjort förvaltningen av fastigheter till de snabbast vÀxande sektorerna. Men Àven om fastighetsbranschen fÄr en teknisk översyn, Àr utrymmet pÄ 55 miljarder dollar fortfarande en gammal och fragmenterad industri.

Men ett prisbelönt teknik- och fastighetsteam frÄn Silicon Valley stalwarts som Google, Yahoo, Nest och Facebook Äteruppfinner denna bransch. Zenplace, ett teknologiledat fastighetsförvaltningsföretag, ger Àgarna innovativ fullserviceuthyrning och förvaltning. Den kombinerar professionella fastighetsförvaltare med artificiell intelligens (AI), maskininlÀrning och chatbots-teknik, som snabbt vÀxer till att bli branschledande.

Fastigheter Àr 13 procent av USA: s BNP

Fastigheter Ă€r den största bidragsgivaren till den amerikanska ekonomin och representerar 13 procent av landets BNP – det finns cirka 50 miljoner hyresbostĂ€der i USA med 100 miljoner hyresgĂ€ster. FastighetsĂ€gare tycker dock att uthyrning och förvaltning Ă€r extremt frustrerande och oroande – utmanade med frĂ„gor som att bestĂ€mma optimal hyra, att hitta pĂ„litliga hyresgĂ€ster, att hyra snabbt och enkelt, ta emot hyran i tid och effektivt underhĂ„ll av sina fastigheter.

Zenplace anvÀnder nÀsta generations teknik för att tillhandahÄlla en innovativ lösning som ger fastighetsÀgare bÄde sinnesro och högre avkastning. Med det anvÀnder Àgare och fastigheter anpassningsbara algoritmer som anvÀnds av företag som Google och Amazon för att bestÀmma optimala hyror, vilket minskar ledighetstiderna, snabbare omgÄngstider. Zenplaces innovativa teknik ger ocksÄ stora hyresgÀster och placerar dem.

Automatiserat fastighetsunderhÄll

Dessutom tar Zenplace ett unikt proaktivt tillvÀgagÄngssÀtt för fastighetsunderhÄll. Med hjÀlp av AI och maskininlÀrningsteknologier kan företaget ge ett försprÄng till fastighetsÀgaren av potentiella problem i framtiden och erbjuda lösningar. Zenplace kan till exempel varna Àgaren om att fastighetens varmvattenberedare nÀrmar sig slutet av sin livslÀngd och erbjuder lösningar för att mildra problem innan de intrÀffar. Detta sÀnker Àgarkostnaderna, minskar besvÀret och ger en bÀttre Àgarupplevelse.

Traditionella fastighetsförvaltare har en fast lista över leverantörer de anvÀnder, men Zenplaces teknik för maskininlÀrning skannar lokala leverantörer över hela landet baserat pÄ pris, tidslinjer, tillförlitlighet, recensioner, tillgÀnglighet och andra variabler för att snabbt bedöma och bestÀmma de bÀsta och mest konkurrenskraftiga priserna leverantör för den specifika uppgiften.

Förutom att ta hand om allt för fastighetsÀgare, Äteruppfinner Zenplace ocksÄ hyresgÀstupplevelsen. Den har en AI-driven tjÀnst som fungerar med chatbots och via anslutna enheter som Amazon Alexa och Google Home. HyresgÀster kan enkelt betala sin hyra, hantera sin energianvÀndning och fakturering och till och med rapportera problem med fastigheten 24/7.

Med den hÀr plattformen kan fastighetsÀgare nu enkelt och enkelt dra nytta av fastighetsförvaltning med full service. Denna nya vÄg av innovation inom fastighetsförvaltning kommer att leda till större fastighetsavkastning och en bÀttre total upplevelse för fastighetsÀgare.