Zomato levererar nu mat i ytterligare 17 stÀder i Indien

Zomato LOGO

“Zomato levererar nu mat i totalt 213 stĂ€der i Indien”

Zomato har meddelat att varumÀrket nu levererar i ytterligare 17 stÀder över hela Indien. Med det nya tillkÀnnagivandet Àr online-bestÀllningen och matleveransservicen nu verksam i totalt 213 stÀder i Indien.

“De nyligen lanserade stĂ€derna inkluderar Bulandshahr och Shahjahanpur i Uttar Pradesh, Solan i Himachal Pradesh, Palwal och Rewari i Haryana, Machilipatnam, Nandyal, Bhimavaram, Ongole, Srikakulam och Kadapa i Andhra Pradesh, Kottayam och Kollam i Kerala, Khannaj och Gab, Gurd, Ambur i Tamil Nadu och Deoghar i Jharkhand, SĂ€ger företaget i sitt pressmeddelande pĂ„ mĂ„ndagen.

Zomato LOGO

Zomato hÀvdar att varumÀrket tillgodoser en befolkning pÄ cirka 200 miljoner i Indien och syftar till att nÄ 500 stÀder i Indien i slutet av september i Är, vilket Àr ett ambitiöst mÄl, minst sagt.

I en kommentar till den nya utvecklingen sa Deepinder Goyal, grundaren och VD, Zomato, ”TillvĂ€xtstĂ€der Ă€r en viktig tillvĂ€xtvĂ€g för oss och vi förvĂ€ntar oss att de kommer att utgöra mer Ă€n 50 procent av vĂ„r totala ordervolym vid Ă„rets slut. NĂ€r vi vĂ€xer försöker vi ocksĂ„ skapa vĂ€rde för alla i ekosystemet. Med 1,8 lakh leveranspartners skapar vi jobb och möjligheter att bygga kunskaper för mĂ„nga i Indien. Vi utvecklar Zomato Kitchen-nav i mindre stĂ€der i Indien för att driva tillvĂ€xt för vĂ„ra restaurangpartners. Genom vĂ„rt partnerskap med Feeding India har vi börjat dirigera överflödig mat frĂ„n restauranger till undernĂ€rade delar av vĂ„rt samhĂ€lle.“

Företaget har försökt lĂ€gga till minst en stad varje dag sedan december 2018, sĂ€ger Mohit Gupta, VD – Food Delivery, Zomato, i utgĂ„van. Med tanke pĂ„ att varumĂ€rket mötte vissa kontroverser förra Ă„ret, kommer det att bli intressant att se hur smidigt expansionsplanen gĂ„r fram till september.