ZTE Blade A7 med daggdroppskårning och lutningsfinish tillkännages: pris, specifikationer

ZTE Blade A7 med daggdroppskårning och lutningsfinish tillkännages: pris, specifikationer

‚ÄúZTE Blade A7 √§r en Android-driven budgetsmartphone med MediaTek Helio P60-chipset som k√§nns som k√§rnan‚ÄĚ

Kinesiska phonemaker ZTE har uppdaterat sin portfölj med en ny smartphone som heter Blade A7. Handenheten är ett prisvärt erbjudande från märket med en daggdroppskärm, gradientfinish och MediaTeks oktakärniga chipset som känns som kärnan. Strömknappen placerad på den högra kanten på handenheten strax under volymvipporna har målats rött för att framhäva den från resten av kroppen.

Blad A7

ZTE Blade A7-pris

ZTE Blade A7 har prissatts till 599 RMB (cirka 640 Rs) för ingångsnivån 2 GB RAM och 32 GB lagringsvariant. 3 GB + 64 GB lagringsvariant ger dig tillbaka till RMB 699 (ungefär 7 200 Rs). Telefonen börjar sändas från 17 maj i Kina, och intresserade köpare kan köpa den från tre olika färgalternativ: Sea Blue, Night Black och Star Black. Det finns ingen information om ZTE Blade A7 India pris och tillgänglighet för tillfället.

ZTE Blade A7 specifikationer

Enligt specifikationerna levereras den Android-drivna Blade A7 med en 6,0-tums TFT HD-skärm som har HD + (1 560 x 720p) upplösning och en liten utskuren topp för selfie-kameran. Handenheten har haka och märkbara ramar runt skärmen. Under huven använder A7 MediaTek Helio P60-chipset ihop med upp till 3 GB RAM och 64 GB intern lagring, vilket är användarutökbart.

För fotografering vaggar telefonen en 16-megapixelsensor med AI-scenigenkänning på baksidan och en 5-megapixel-shooter med en f / 2.4-lins på framsidan för selfies och videosamtal. Blade A7 drivs av ett 3 200 mAh batteri med standard 5V / 1,5A laddningsstöd. Det finns ingen fingeravtryckssensor på enheten. Anslutningsalternativen inkluderar dubbla SIM-kortplatser, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, OTG-stöd och GPS. Slutligen mäter telefonen 154 mm x 72,8 mm x 7,9 mm, väger över 146 gram och har en högtalargaller på bakpanelen.